“Karşıyaka'yı Bisiklet Kenti Yapacağız”

Bostanlıspor'un uzman antrenörleri bisiklet sürmeyi ve trafikte bisiklet sürüşlerinde ileri tekniği öğretecek.

26 Haziran 2019 - 10:13

İzmir’in çok branşlı tek amatör spor kulübü Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü, Karşıyaka’da bisiklet sporunun daha da yaygınlaşması ve trafikte daha bilinçli bisiklet kullanılması, tehlikelerin asgariye indirilmesi amacıyla “Bisiklet sürmeyi öğrenme, ileri sürüş teknikleri” konularında bisiklet spor okulu açmaya karar verdi. Bostanlıspor'un hedefi bisiklet kullananların sayısını artırmak ve Karşıyaka'yı "Bisiklet Kenti" haline getirmek... 

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, bu konuda pek çok uzmana danıştıklarını ve Karşıyaka Belediyesi ile Karşıyaka Emniyet Müdürlüğü'nden de destek alacaklarını ifade ederek, "çalışmalarımızın son aşamasına geldik. Bisiklet branşımızın başına da en son Karşıyaka'dan, Zübeyde Hanım Anıt Mezarından yola çıkarak Samsun'a giden, oradan da Ankara'da Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anıt Kabir'de ziyaret eden, Ankara-İzmir güzergahıyla da yeniden Karşıyaka'ya kadar tek başına bisiklet süren Kemal Lale'yi getirdik. Amacımız bisiklet sporunun daha da geniş tabana yayılması, bunun yanı sıra trafikte sağlıklı ve bilinçli bisiklet sürülmesi. Bu konuda sporun her branşını olduğu gibi bisiklet sporunu da seven Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'dan da büyük destek alacağız" dedi.

Bostanlıspor Bisiklet Şube Başkanı ve spor uzmanı Kemal Lale bu konuda Bostanlıspor Kulübü olarak çalışmalara başladıklarını ve çocuklar için bisiklete binmeyi, sürmeyi öğrenme teknikleriyle işe başlayacaklarını ifade ederek şöyle dedi:

“Karşıyaka bisiklet sporu için ideal bir kent. Çocuklarımız bisiklete binmeyi ya anne babalarının çabası veya bir büyüğünün desteğiyle öğreniyor.  Bostanlıspor olarak bisiklet öğrenme süresini azaltarak, doğru sürüş tekniğiyle öğrenmesini sağlayacağız. Büyükler ve bisiklet sürmesini bilenlere de doğru teknikleri ve ileri sürüş tekniklerini göstererek onların trafikte tehlikesiz bir şekilde bisiklet kullanmalarını göstereceğiz. Bostanlıspor Kulübünün bu konuda doğru adres olduğunu söyleyebilirim. Ön kayıtlar ve ayrıntılı bilgi için: 0-544-7351912 telefon numarasından bilgi alabilirler."

Bu haber 1197 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()