Karşıyaka Sanat Derneği Türk Müziği Korosu amatör sesleri bekliyor

Erol Gönüldaş’ın sanat yönetmenliği yaptığı koroyu eşi, müzik insanı, Karşıyaka Sanat Derneği Çocuk Korosu şefi ve derneği başkan yardımcısı Mehtap Gönüldaş yönetti.

05 Aralık 2022 - 11:03

Karşıyaka Belediyesi Bostanlı Spor Tesislerinde başlayan Karşıyaka Sanat Derneği Türk Müziği Korosu her Pazar saat 15.00-17.00 arasında yapılacak ve koroya amatör sesler yaş aranmaksızın katılabilecek. 
Karşıyaka Sanat Derneği Başkan Yardımcısı Mehtap Gönüldaş’ın şefliği Erol Gönüldaş ile birlikte yapacağı koronun Karşıyaka Emekliler Korosu’ndan ayrı olarak kurulduğunu ifade eden Mehtap Gönüldaş şu açıklamayı yaptı:
"Karşıyaka Sanat Derneği Türk Müziği Korosu'na, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Türk Pop Müziği söylemek isteyen her yaş grubu kadın-erkek ayrımı yapılmaksızın katılabilecek. Müzik bilgim, yetişme ve yaşam tarzıma deneyimimi de ekleyip, başarılı işlere imza atacağımıza hiç şüphem yok. Kendine güvenenlerin yanı sıra (Sesim güzel ama şarkı söylerken utanırım, cesareti yok) diyen herkesi biz bu koroya davet ediyoruz. Burada hem cesaret kazanacaklar, hem de seslerinin güzelliğini, şarkılara yatkınlığını test ederek geniş kitlelere duyurmayı başaracaklar. Bu nedenle 18 yaşının üzerinde kendine güvenenleri koromuza bekliyoruz.”
Karşıyaka Sanat Derneği Sanat Yönetmeni Erol Gönüldaş, koroya bıraktıkları yerden devam ettiklerini ve çıtayı  daha da yükseğe taşıyacaklarını ifade etti. 

Bu haber 444 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()