Karşıyaka Felsefe Günleri başlıyor

Karşıyaka Belediyesi ve Felsefeciler Derneği İzmir Şubesi işbirliğiyle ilk kez düzenlenen ‘Karşıyaka Felsefe Günleri’, 16-17 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. ‘Felsefenin ışığında cesaret ve umut’ ana teması çerçevesinde yapılacak oturumlara, farklı üniversitelerden 10 akademisyen konuk olacak.

13 Mart 2018 - 10:01

İKİ GÜN, BEŞ OTURUM

Karşıyaka Belediyesi Çarşı Kültür Merkezi’nin ev sahipliğindeki Karşıyaka Felsefe Günleri, 16 Mart Cuma günü saat 10.30’da törenle başlayacak. Açılışı, organizasyonun ‘Onur Konuğu’ olan Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Arslan yapacak. İki gün boyunca; Ege, Dokuz Eylül, Koç, Bilgi ve Kocaeli üniversitelerinden akademisyenlerin katılımıyla toplam beş oturum gerçekleştirilecek. 

FELSEFENİN IŞIĞINDA

Felsefe meraklılarının saygın akademisyenlerle bir araya geleceği organizasyonda, ‘Cesaret, Umut ve Kadınlar’, ‘Ütopyan Umut ve Eleştiri’ ve ‘Doğruyu Söyleme Cesareti ve Felsefe’ gibi başlıklar altında konuşmalar yapılacak. İlk gün saat 16.15’teki film gösteriminde de ‘İki Gün Bir Gece’ konuklarla buluşacak.

HALKA AÇIK VE ÜCRETSİZ

Felsefeciler Derneği İzmir Şubesi işbirliğiyle, Karşıyaka’da bir ilki gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ücretsiz etkinliklere felsefeye merak duyan tüm İzmirlileri davet etti.

 

Bu haber 930 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()