Karşıyaka'dan Menderes'e Vekil Objektifinden Selam

Yerel seçimler yaklaşırken ve adaylar kampanyalarını tüm hızıyla sürdürürken çalışmalar sırasında objektiflere ilginç görüntüler de yansıyor. Bu görüntülerden birisi de Karşıyaka'da yaşandı.

15 Mart 2019 - 15:30

Bir vatandaş, İmbatlı Mahallesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştiren CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay ve İzmir Milletvekili Atila Sertel'in yanına gelerek, Menderes'te partileri için ter döken Belediye Başkan Adayı Mustafa Kayalar'a destek mesajı göndermelerini istedi. Gazeteci milletvekili Atila Sertel, vatandaşın elindeki cep telefonunu alarak kendisinden Cemil Tugay'ın yanına geçmesini istedi. Daha sonra Tugay ve vatandaşın videosunu çeken Sertel, birlikte selam göndermelerini istedi. Tugay, Menderes'te mücadele veren Kayalar'a başarılar dilerken Sertel'le de "Gazetecilik refleksi devam ediyor" diyerek şakalaştı. Sertel ise, "Gazetecilik mesleği ölene kadar bırakılmaz" yanıtını verdi. Öte yandan mahalle ziyaretlerinde vatandaşın ilgisinden memnun olduğunu belirten Cemil Tugay, iyi bir belediye başkanı olacağını belirterek, "Karşıyakalıların gönülleri rahat olsun. Bana bu muhteşem ilçeyi rahatlıkla emanet edebilirler. Sahip çıkacağımı bilmelerini istiyorum" diye konuştu.  

Bu haber 1133 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()