Karşıyaka'dan hem çevreye hem ekonomiye katkı

Hem çevreye hem de ekonomiye katkı sağlamak amacıyla geri dönüşüm konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan Karşıyaka Belediyesi, belirli gruplardaki atıkları evlerden almaya devam ediyor. Öncelikli olarak elektrikli ve elektronik atıklar için başlatılan ve yoğun başvuru alan uygulama olumlu sonuçların ardından şimdi de tekstil atıkları ile sürdürülüyor.

29 Nisan 2020 - 10:25

Evden geri dönüşüme

Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülen uygulama kapsamında Karşıyakalılar, 363 13 31 / 248 numaralı telefondan randevu alarak bu hizmetten yararlanabiliyor. Belirlenen gün ve saatte başvuru sahibinin adresinden alınan tekstil atıkları, lisanslı geri dönüşüm firmasına teslim ediliyor. Tekstil grubu için 5 Mayıs’a kadar hafta içi her gün gerçekleştirilecek uygulama, elektrikli ve elektronik atıklar için de haftada bir gün olarak devam ediyor.  

 

Geri dönüşüm çalışmalarına büyük önem verdiklerini aktaran Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Geri kazanımı mümkün olan atıkların çöpe karışmadan kaynağından ayrı toplanması, bu bilincin toplum geneline yayılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Evlerden atık toplama kampanyamız da bu kapsamda oldukça verimli bir uygulama oldu. Evinde belirttiğimiz gruplarda atığı olan tüm Karşıyakalıları kampanyamıza katılmaya çağırıyoruz” dedi.

Bu haber 1024 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()