Karşıyaka'da öğretmenlere sanat eğitimi

Karşıyaka Belediyesi ve Devlet Tiyatroları Opera ve Bale Çalışanları Yardımlaşma Derneği (TOBAV), öğretmenlere yönelik önemli bir çalışmaya imza attı. Karşıyaka Belediyesi’ne bağlı 7 anaokulundaki 25 öğretmen iki kurumun iş birliği ile 6 hafta süren temel sanat eğitimi alarak sertifikalarına kavuştu.

05 Temmuz 2021 - 10:15

Öğrencilerin gelişimine katkı sunma amacıyla gerçekleşen eğitimde, elementer müzik ve hareket eğitimi, dil ögeleri, doğaçlama ve grup aktivitelerinin yer aldığı belirtildi. Ayrıca bu sayede öğretmenlerin, çocukların zihinsel ve sosyal gelişimleri için önemli bir temel oluşturan gözlem, taklit, deneyimleme, ritmik, ezgisel ve dans doğaçlamalarından oluşan yaratıcı süreç hakkında daha fazla bilgi ve deneyim sahibi olduğu ifade edildi. 
 

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Eğitim programının sonunda sertifika töreni düzenlendi. Eğitim programını tamamlayan öğretmenlere sertifikalarını veren Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, şunları kaydetti: “TOBAV gibi kurumlara ülkemizin ve kentimizin çok ihtiyacı var. Bizler üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. İnşallah gelecekte de daha güzel şeyler olacak. Buradaki öğretmenlerimiz çok değerli insanlar, özveri ile inanarak işlerini yapmaya gayret eden insanlar. Bu dönemde eğitim ile birlikte onlara aktarılan bilgiler net bir karşılığını bulacaktır, çocuklarımıza çok önemli aktarımları olacaktır. Buna vesile olan herkese ve TOBAV’a teşekkür ederim.”

Bu haber 301 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()