Karşıyaka'da belirleyici mahalle seçimi

CHP Karşıyaka’da mahalle delegasyon seçimlerinde tartışmalı, olaylı ve hiç beklenmedik listelerin çıktığı seçimlerin ardından son haftaya girildi.

27 Kasım 2019 - 17:40 - Güncelleme: 27 Kasım 2019 - 17:46

Geçtiğimiz haftalarda çok hararetli geçen delege seçimlerinin ardından Karşıyaka kulislerinde haftasonu yapılacak olan ve 18 delegenin çıkacağı Bahriye Üçok Mahallesi seçimlerinin kilit nokta olduğu ve seçim sonucunun Karşıyaka genelinde dengeleri değiştirebileceği konuşuluyor.
 “Yeşil Kırmızı Ön Planda ”
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın da mahallesi olan Bahriye Üçok’ta kendisinin desteklediği Beyaz liste ve Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın desteklediği Mavi listenin yarışması bekleniyordu. Ancak Bahriye Üçok Mahalle Muhtarı Levent Güçlü ve Karşıyakalılar’ın yakından tanıdığı 3 dönemdir Belediye Meclis Üyesi olan Ahmet Diker’in desteklediği Yeşil-Kırmızı listenin baskın olduğu ve kazanmasına kesin gözle bakıldığı gelen bilgiler arasında.

Bu haber 1010 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()