Karşıyaka Affetmedi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 4. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Afyon Belediyespor'u 86-70 yenerek taraftarlarına zeytin dalı uzattı.

28 Ekim 2018 - 17:43

Bu sonuçla Pınar Karşıyaka'nın dördüncü maçında ikinci galibiyetine ulaşırken, Afyon Belediyespor ise üçüncü karşılaşmasında 2. mağlubiyetini almış oldu.

Çıvgın: Hep iyiye doğru atım atmak için bütün iyi niyetimizle mücadele ediyoruz 

FIBA Avrupa Kupası'nda hafta içinde oynadıkları Donar maçında yenildiklerini hatırlatan Çıvgın, şunları söyledi:

"Donar karşısında 12 sayı geri düşmemize rağmen seyircimizin desteğiyle maça tekrar ortak olduk ama yenildik. Bizi sahiplenen taraftarlarımız için çok üzülmüştüm. Bugün de bizi sahiplendiler. Hep iyiye doğru adım atmak için bütün iyi niyetimizle mücadele ediyoruz ve savaşıyoruz. Biz geçiş dönemindeyiz. Herkesin iyi anlaması lazım. Aptal bir antrenör de değilim. En iyisini yapmaya çalışıyorum. Bize biraz sabır, biraz öz güven lazım. Taraftarlarımız bize çok destek verdiler, onlardan Donar maçı için özür diliyorum. Bize biraz sabırlı davransınlar ve desteklesinler. Eski Karşıyaka'yı geri getirmek için mücadele ediyoruz."

Bu haber 1370 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()