Karda mahsur kalanları İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri kurtardı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri kar yağışının etkili olduğu şehrin yüksek kesimlerinde yoğun çalışma yürütüyor. Karabağlar Tırazlı, Menemen Çukurköy, Turgutlar, Bozalan bölgelerinde yolda mahsur kalan araçlar ekipler tarafından kurtarıldı. Birçok noktada kar küreme ve tuzlama çalışması yapıldı.

04 Şubat 2023 - 20:47

İzmir Büyükşehir Belediyesi buzlanma ve kar yağışının özellikle yüksek bölgelerdeki yerleşim yerlerinde yaşamı olumsuz etkilememesi için saha çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Kemalpaşa, Menemen, Karabağlar, Karşıyaka, Tire, Ödemiş, Kiraz ve Kınık’ta ekipler kar küreme araçları ve iş makineleriyle yolları açık tutmaya çalışırken, bir yandan da gerekli önlemleri almadığı için yollarda mahsur kalan vatandaşların yardımına koşuyor. Ayrıca gelişebilecek olağanüstü durumlar göz önünde bulundurularak ekipler teyakkuz halinde bekletiliyor.

Kent genelinde çalışma yapılıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemalpaşa Spil Dağı ulaşım yolunda kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Karabağlar Tırazlı Mahallesi Hava Radar Komutanlığı bölgesinde bir araç kurtarıldı. Müdahalenin ardından kar küreme ve tuzlama çalışmaları sürdürüldü. Kemalpaşa Ovacık Mahallesi’nde kar küreme ve tuzlama çalışması tamamlandı. Menemen Çukurköy Mahallesi’nde de bir araç kurtarıldı ve kar küreme çalışması yapıldı. Menemen’in Turgutlar ve Bozalan bölgelerinde araç kurtarma ve kar küreme çalışmaları sona erdi. Karşıyaka Karagöl, Tire Dallık Mahallesi, Ödemiş Çamyayla, Tire Kahve Dibekçiler, Ödemiş Horzum, Kiraz Ahmetler, Karabağlar Kavacık, Kınık Çanköy ve Karadere bölgesinde kar küreme çalışmaları sürdürülüyor. Tire Çeliközü’nde de müdahaleler devam ediyor.

Bu haber 199 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()