Karabağlar'da Yaz Temizliği Başladı

Karabağlar'da 58 mahalleyi kapsayan çalışmalar Karabağlar Belediyesi tarafından gerçekleştirilirken, etap etap Karabağlar'ı dolaşan ekipler önceden belirlenen alanlara kireçle boyama yapıyor.

03 Haziran 2019 - 10:13

Karabağlar Belediyesi, ilçede bulunan hastane, okul, mezarlık duvarları, istinat duvarları ile görüntü kirliliği yaratan yapıların duvarlarını kireçle boyayarak daha temiz bir görüntüye kavuşturuyor.

Hem temizlik, hem de görünüm açısından yapılan çalışmaların sonbahar mevsimine girerken de tekrarlanacağı belirtildi.

Belediye yetkilileri, daha temiz bir Karabağlar için çalışmaların bundan önce olduğu gibi yine aralıksız olarak devam edeceğini ifade ederken, bu çalışmalarla Karabağlar’da görüntü kirliliğinin de önüne geçilmesinin amaçlandığı belirtildi.

Bu haber 791 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()