Karabağlar'da sosyal belediyecilik

Karabağlar Belediyesi, bir yandan koronavirüs salgınına karşı yoğun ve sistemli bir mücadele yürütürken, diğer yandan mağdur yurttaşlara desteğini de sürdürüyor. Ramazan ayıyla birlikte, içinde gıda ve hijyen ürünlerinin yer aldığı kolilerin dağıtımını hızlandıran Karabağlar Belediyesi, dezavantajlı kesimlere her ay düzenli olarak yaptığı yardımlara da devam ediyor.

25 Nisan 2020 - 12:58

58 mahallesi ve 480 bin nüfusuyla İzmir'in en büyük ilçelerinden Karabağlar'da “sosyal belediyecilik” çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Sosyal Destek Kartı'yla her ay düzenli olarak yaklaşık 2 bin ailenin bütçesine katkı koyan, ihtiyaç duyan asker ailelerine yardım eden Karabağlar Belediyesi, koronavirüs salgını ve Ramazan nedeniyle çalışmalarını hızlandırdı. Başvuru yapan ya da Karabağlar Belediyesi'nin belirlediği ihtiyaç sahiplerine son günlerde bin koli yardım yapılırken, 5 bin koli de Ramazan süresince mahalle mahalle dağıtılacak. Kolilerde, son kullanım tarihlerinin geçmemiş olmasına dikkat edilen kuru gıda ürünleri yer alıyor. Karabağlar Belediyesi ayrıca, hijyen ürünlerinin yer aldığı kolileri de ihtiyaç duyan vatandaşlara ulaştırıyor.

KAPSAM GENİŞLETİLDİ

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ramazan ayıyla birlikte kolilerin dağıtımını hızlandırdıklarını ve bunları mümkün olduğunca çok aileye ulaştırmayı amaçladıklarını belirterek, “Salgın nedeniyle çok sayıda vatandaşımız mağdur oldu. Biz zaten düzenli olarak dezavantajlı vatandaşlarımıza ulaşıyorduk. Şimdi kapsamı genişlettik. Tüm gücümüzle onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber 840 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()