Karabağlar Belediyesi' nden vatandaşa ‘e-devlet’ kolaylığı

Karabağlar Belediyesi, internet sitesi üzerinden sunduğu borç ödeme ve diğer online hizmetlere vatandaşların daha kolay ulaşması için “e-devlet” yöntemiyle giriş olanağını da sağladı. Bu sayede vatandaşlar, “www.karabaglar.bel.tr” adresi üzerinden verilen borç ödeme ve diğer online hizmetlere, belediye sistemine üye olarak ya da e-devlet şifrelerini kullanarak ulaşabiliyorlar.

25 Ekim 2020 - 13:46

Karabağlar Belediyesi, koronavirüs salgınında vakaların yeniden arttığı bir dönemde dijital hizmet altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. Vatandaşların hizmet binalarında daha az zaman geçirmeleri amacıyla birçok hizmet online olarak veriliyor. Karabağlar Belediyesi’nin “www.karabaglar.bel.tr” adresi üzerinden sunulan hizmetler kapsamında, Emlak Vergisi bildirimi, çevre temizlik, ilan ve reklam vergileri beyannamelerinin ön başvuruları, nikah, moloz, taşınmaz beyan değeri başvuruları yer alıyor. Ayrıca vatandaşlar, özel mülklerinde bulunan ve budanmasını ya da kesilmesini istedikleri ağaçlar; imar durumu ve rayiç bedel sorgulamaları; vergi, idari para cezaları, katı atık bedeli ödemeleri için de belediyenin internet sayfasını kullanabiliyor.

Hizmetlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar, “www.karabaglar.bel.tr” adresindeki “e-belediye” linkine tıkladıktan sonra “e-devlet ile giriş” seçeneğini tıklayarak, e-devlet giriş şifreleriyle bu hizmetlere ulaşabilecekler. Böylece e-devlet şifresi olan vatandaşların belediye sistemine üye olmalarına gerek kalmayacak. 

Tam entegrasyon yakında…

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “e-belediye” linkinde sunulan hizmetlere yakın zamanda “e-devlet” sistemi üzerinden de ulaşılacağını belirterek, bununla ilgili tam entegrasyon çalışmalarının kısa sürede sonuçlanacağını bildirdi. Vatandaşların hizmetlere hızlı ve kaliteli ulaşması kadar toplum sağlığını korumayı da amaçladıklarını vurgulayan Başkan Selvitopu, “Salgında vaka sayıları çok hızlı bir şekilde artıyor. Karabağlar Belediyesi olarak sahada gerekli tüm önlemleri artırarak sürdürüyoruz. Pazaryerlerinde, işyerlerinde denetimlerimizi sıklaştırdık. Ayrıca vatandaşların hizmet binalarına daha az gelmelerini ve buralarda daha az zaman geçirmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Bunun için online hizmetlere özel önem veriyoruz. Çalışmalarımız aynı anlayışla devam edecek” dedi.

Bu haber 825 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()