Karabağlar Belediyesi’nden bayram öncesi denetim

21 Mayıs 2020 - 14:58

Koronavirüs salgınına karşı etkin ve sistemli bir mücadele veren Karabağlar Belediyesi, toplum sağlığını korumak amacıyla Ramazan Bayramı öncesi çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Bu bayramda 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını dikkate alan Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, özellikle gıda ağırlıklı işyerlerinde denetimlerini artırdı.

Bu kapsamda zabıta ekipleri, özellikle pastane, kuruyemiş, tatlı, fırın gibi imalathane ve satış yerlerinin denetimine ağırlık verdi. Esnafın ruhsatlarını kontrol eden ekipler, ayrıca yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle maske ve eldiven kullanımı konusunda uyarılarda bulundu. Kurallara uymayanlar hakkında cezai işlem de uyguladı. Bayram sürecinde açılış ve kapanış saatleri konusunda da işletmeleri bilgilendiren zabıta ekipleri, alışveriş sırasında sosyal mesafe kurallarına uyulmasını istediler.

Bu haber 633 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()