Karabağlar Ata’sının İzinde

Karabağlar Belediyesi, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 81. yılında Anıtkabir ziyaretiyle de andı. Karabağlar’ın 58 mahallesinden yaklaşık 500 kişi Ata’nın huzuruna çıkarak, O’na minnet ve şükran duygularını iletti.

15 Kasım 2019 - 10:51

13 Kasım akşamı otobüslerle Ankara’ya hareket eden yurttaşları, Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Y. Güven Güngörmüş uğurladı. Yurttaşlar ertesi sabah Ankara’ya ulaştıktan sonra ilk iş olarak Anıtkabir'e gitti. Aslanlı Yol’dan yürüyerek Anıtkabir’e gelen Karabağlarlılar, önce gruplar halinde Atatürk Müzesi’ni gezdi. Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın 3 boyutlu olarak canlandırıldığı, Ata’nın özel eşyalarının sergilendiği müze ziyaretinin ardından Atatürk’ün mozolesi önünde saygı duruşunda bulunuldu.

Daha sonra Ankara Kalesi’ni de gezen yurttaşlar, yine otobüslerle İzmir’e geri döndü.

 

VAZGEÇİLMEZ DEĞERLER!

 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine her zaman sahip çıkacaklarını vurgulayarak, “Cumhuriyet ve Atatürk bizim vazgeçilmez değerlerimiz. Bu tür ziyaretleri gelecek yıllarda da düzenlemeye, yurttaşlarımızı Ata’yla buluşturmaya devam edeceğiz. Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın Önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnetle anıyor, önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.

Karabağlar Belediyesi, geçen yıllarda da ilçede yaşayan kadınlar, KARBEM’de ücretsiz eğitim gören öğrenciler başta olmak üzere yüzlerce kişiyi Anıtkabir’e götürmüştü.

 

Bu haber 474 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()