KARABAĞLAR'A EŞİT, ADİL VE ZAMANINDA HİZMET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Heval Savaş Kaya yaklaşan yerel seçimler için saha çalışmalarına devam ediyor. Katıldığı mahalle toplantılarında halkın sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini sunan Kaya birlik, beraberlik, ortak akıl ve uzlaşı mesajları veriyor.

04 Aralık 2018 - 15:15 - Güncelleme: 04 Aralık 2018 - 23:28

CHP kimliğini kaybetmeden tüm Karabağlar’a eşit, adil ve zamanında hizmet götüreceğini söyleyen Kaya, “Bu sayede partimin hizmet anlayışını ve farkını ortaya koyacağım. Tüm vatandaşlarımızın dikkatini çekip, yüreğine dokunup, partimize oy veremeyenlerin de partimize oy vermesini sağlayarak CHP’nin genelde iktidara yürümesi açısından üzerimize düşeni yapacağız. Diğer taraftan şunu da açıkça söylemeyi de gerekli görüyorum. Bir belediye başkanı olarak asla kamu gücünü kullanarak parti örgütümüzde güç sağlamaya çalışmayacağım. Örgütümüzdeki herkes bizim için çok değerlidir. Partiye emek veren, çalışan, üreten, güç katan herkesin hak ettiği yere gelmesi gerekiyor.” açıklamalarında bulundu.

2018/12/2018-12-04-15-19-05.jpg
Bu haber 990 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()