Karabağ; "Bayraklı’da Yapılamaz Denilenleri Yaptık”

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ yerel yönetimler aracılığı ile halka hizmetin her zamankinden çok direnç gerektirdiğini söyledi. Yaklaşık 11 yıl önce ilçe yapılan Bayraklı'da 2009'dan bu yana pek çok işi direnerek ve ısrarla başardıklarını belirten Karabağ; "Siyasi ve ekonomik rant hesapları ile ilçe yaptıkları Bayraklı bizim nezdimizde CHP'yi kucaklayınca ellerini ayaklarını çektiler. 10 yıldır bir çivi dahi çakmadılar. Devlet kurumları hala belediyemiz binalarında hizmet veriyor.

19 Aralık 2018 - 11:01

Bizim çabamız üzerinden, Bayraklı müjdeleri verdiler(!) Çok açık söylemek isterim ki biz Bayraklı'da, halkımız için ne yaptıysak; 'rağmen' yaptık. Engellere, iptallere, köstek olmak isteyenlere rağmen yaptık. Onun işi, bunun işi demeden yaptık. Kız yurdumuzu, dershanemizi ve daha pek çok yatırımımızı kendi çabamız ve ısrarımızla gerçekleştirdik. Çünkü halka hizmet, birileri ile kavgaya tutuşup vazgeçilecek ya da heba edilmeyecek kadar değerli" diye konuştu.

 

'Yok'ların ilçesinden örnek ilçeye...

 

Merkezi hükümetin lütfen başlattığı sağlık kampüsü dışında 10 yıldır hiçbir yatırım yapmadığı Bayraklı'yı yokların ilçesi olarak omuzladıklarını ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ sözlerini şöyle sürdürdü; "Hastanesi yok, kaymakamlık binası yok, emniyet binası, halk eğitim merkezi binaları yok. Biz Bayraklı'yı yokluklar ve krizler içinde devraldık. Onlar hastane yapmayadursun; biz ücretsiz sağlık destek hizmetlerimizi devreye soktuk. Kaymakamlık binasının yerini iptal ettiler; biz belediye olarak mahkemeye verdik ve kazandık. Şimdi, sahile yapılmasını bekliyoruz. Emniyet Müdürlüğü'ne, Halk Eğitim Merkezleri’ne kendi binalarımızı tahsis ettik. Müftülüğün arsasını biz verdik. Vatandaşın işi beklemez dedik. Bayraklı'ya kestikleri cezayı, sineye çekmeyeceğiz, halkımızı da mağdur etmeyeceğiz dedik. Onların yerine de çalıştık. Bu arada da kendi hizmet binamızı yaptık. Aslında, bize yapamazsın dedikleri pek çok hizmeti ürettik ve ne mutlu ki halkımıza mahcup olmadık. Bugün Bayraklı parmakla gösterilen işlere imza atmışsa; gösterdiğimiz dirençle ve halkımızdan aldığımız destekledir" dedi.

 

Hizmet edecekseniz, aşık atmayacaksınız!

 

“Bugün Bayraklı'ya ne yapılmışsa bizim çabamızladır. Hizmeti, aşık atmadan, çözüm arayarak ve eninde sonunda çözerek yol aldığımız için örnek işlere imza attık" diyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ açıklamasına şu ifadelerle devam etti; "Nene Hatun Kız Yurdu'nun temelini daha ilk yılımızda, 10 yıl önce attık. Gençlerimizi geleceğe hazırladığımız ve başarıya doymayan BAYSEM; tüm engellere karşın ayakta. İlçemizin tek spor sahası Ümit Boz Tesisi'ni, Doğançay Spor Sahası’nı, Mustafa Kemal Kapalı Spor Salonu’nu yaptık. Pazarı olmayan her mahallemizin kapalı pazar yeri var. Artık, taziye evlerimiz var; kültür merkezlerimiz, engelli merkezlerimiz, sosyal donatı alanlarımız var. Aşık Mahzuni Şerif'in, Deniz'lerin, Mustafa Kemal'in, Nene Hatun'ların izini sürecek yatırımlarımız var. Onlar muhtarlarımızı külliyede bir sabah kahvaltısına fit olacak sanırken biz binalarını yeniledik, ihtiyaçlarını karşıladık. Halkımız yanımızda durdu, biz yaptık. Atatürkçü, cumhuriyetçi, laik olmak demek, tüm bunları koşulsuz ve dirençle yapmak demekti bizim için. Bugün dünyaya parmak ısırtan 29 Ekim gösterilerimizi 6. yılına ve on binlere varan bir katılımla gerçekleştireceksek, idealsiz hizmet olmayacağına inandığımızdan. Bir hedefle çalışıp ürettiğimizden" diye konuştu.

 

Bayraklı'nın ilçe olduktan sonra hakkını yedirmediği bir 10 yılı geride bıraktığını belirten Başkan Karabağ İzmir'in de hakkını yedirmeyecek güçte olduğunu söyledi. Karabağ "İzmir de hakkını yedirmez. Çünkü, cumhuriyet ideallerini genetiğinde taşıyan bir şehir. Yeter ki yerel idaresinin hizmet ısrarını görsün, olmazı oldurmak için gösterilen mücadeleyi, yerinde ve zamanında verilen hizmeti kavgasız gürültüsüz, kişisel inatlaşmalardan uzak, inatla hizmet yaklaşımını görsün. O zaman, tüm bu değerlerin tek temsilcisi olan Cumhuriyet Halk Partisi'nden yana tavrını güçlendirecektir" diye sözlerine son verdi.

2018/12/2018-12-19-11-05-50.jpg
2018/12/2018-12-19-11-05-54.jpg
2018/12/2018-12-19-11-05-58.jpg
2018/12/2018-12-19-11-06-03.jpg
2018/12/2018-12-19-11-06-10.jpg
2018/12/2018-12-19-11-06-39.jpg
Bu haber 1226 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()