Kamu Oyuna Açıklayacak Hatalarımız Oldu

İyi Parti'nin de destekleyeceği CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, bu kez işi şansa bırakmayacaklarını söyledi. "Şimdi kamuoyuna açıklayamadığım bir sürü hatalarımız da oldu" diyen Yavaş, "O hataları not aldık. Bunları ortadan kaldıracak şekilde hazırlanıyoruz" ifadesini kullandı.

20 Aralık 2018 - 11:15

Yavaş, Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan'a konuştu, gündeme ilişikin olarak açıklamada bulundu. Takan'ın sorularına Yavaş'ın yanıtları şöyle:

---Nasıl yola çıkacaksınız?

"Zaten projelerin birçoğu kafamızda hazır. Ankara için hazırız. Daha sonra ekiplerimizi kurup bir an evvel alana çıkacağız genel stratejimiz o. "

---Önünüzde sizi nasıl bir süreç bekliyor?

* Sayın Mehmet Özhaseki'nin demecini dinlediğimizde proje bazlı saldırgan olmayan bir seçim daha önceki seçimlere kıyasla olacağını iddia ediyor. Bunu ne ölçüde başarabilecekler bilmiyorum çünkü Ankara seçiminde adaydan bağımsız da bu işler yürüyor çünkü Türkiye'de nefret saçan bir trol ordusu yürüdü. Biz mümkün olduğu kadar zaten iki seçimde de hep dışında kaldık. Sadece Ankara için yapacaklarımızı anlattık. Eğer bu şekilde giderse düzgün bir seçim olur ama adaletsiz seçim olacağı konusunda hiçbir şüphe yok. Yani gerek medya yüzünden gerek başka hukuki nedenlerden dolayı. Onun için bu sefer işi sağlam tutup şansa bırakmayacak şekilde bir örgütlenme yapacağız. Çünkü elemanlarımız bu sefer daha fazla sandık başında olacak ve dijital bir sistemle sandığı hem dijital hem de mekanik olarak mutlaka takip edeceğiz.

---Yani işi şansa bırakmayacaksınız...

* Yok, işi şansa bırakmayacağız. Şimdi kamuoyuna açıklayamadığım bir sürü hatalarımız da oldu. Benden de belki kaynaklanan olmuştur veya ekip arkadaşlarımızdan da kaynaklanan olmuştur, bunların hepsi kafamızda olduğu için bunları aşacak bir çabanın içerisine giriyoruz şimdi. O hataları not aldık. Baştan itibaren bu hataları bir daha yapmamak ya da eksikleri not aldık diyim. Bunları ortadan kaldıracak şekilde hazırlanıyoruz. Zaten kafamda not olarak vardı, bunları sayın genel başkanlara da sunacağım ikisini de ziyaretimde. İnşallah tesadüfe veya şansa fırsat bırakmayacağız bu sefer.

---Sandıklara daha güçlü sarılacaksınız...

* Aynen. Onu hem manuel, hem dijital olarak sağlamasını birkaç koldan yapacağız bu sefer. Onun sistemini, yazılımını hazırladık arkadaşlarla. Ayrıca bir android uygulamamız var, hemen bugün yarın devreye giriyor. Mansur Yavaş takipçileri ile ilgili android uygulamamız girecek. Oradan da yapacağımız faaliyetlerin hepsini eylem birliği olacak şekilde yönlendirmeye çalışacağız. Bunun bir belediye seçimi olduğunu, harp olmadığını veya bir şeyin referandumu olmadığını Ankara'yı yönetecek kişinin seçileceği konusundan dışarı çıkılmaması gerektiği konusunda bir propaganda birliği sağlamak için böyle bir uygulama hazırlamıştık onu da bugün yarın işleme sokuyoruz. Oradan da yöneteceğiz bütün Ankara'yı.


Yavaş: Boynumuzun borcu

Sözcü’den Başak Kaya’nın haberine göre ise, CHP'nin önceki gün yapılan Parti Meclisi (PM) toplantısında Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Yavaş, dün öğleden sonra CHP Genel Merkezine gelerek, Kılıçdaroğlu ile görüştü. Basına kapalı yapılan görüşmede Yavaş, Kılıçdaroğlu'na kendisine duyduğu güvenden dolayı teşekkür etti.

Kılıçdaroğlu'nun da Yavaş'a çalışmalarında başarılar dileyerek, “Ankara'yı alacağız Mansur Bey, 31 Mart akşamı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanısınız, şimdiden hayırlı olsun” dediği öğrenildi. Kılıçdaroğlu, 31 Mart'a kadar zorlu bir mücadele döneminden geçileceğini de söyledi ve bu dönemde gerilimden uzak, herkesi kucaklayan bir stratejiyle çalışmaların sürmesi gerektiğini vurguladı.

 

 

 

Bu haber 1176 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()