Kale Kafe Çeşmeliler’in hizmetinde!

Başkan Oran; “Çeşme’de denize karşı çay içmek 2 TL!”

01 Temmuz 2020 - 09:49

“Çeşme pahalı” algısına son vermek için sosyal belediyecilik anlayışı ile kentin farklı noktalarındaki kafeteryaları vatandaşların hizmetine sunan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Çeşme’de denize karşı çay içmek 2 TL!” dedi.

 

Tekke Plajı ve Restoranı başta olmak üzere, Meydan Kafe, Seyir Kafe, Alaçatı Kafe, İskele Kafe ve Ilıca Kafe’yi geçtiğimiz günlerde vatandaşların kullanımına açan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran belediye işletmelerine bir yenisini daha ekledi. Tarihi Çeşme Kalesi karşısındaki “Kale Kafe’yi Çeşme’ye kazandıran Başkan Oran, Çeşmeli vatandaşların takdirini topladı.

 

Çeşme’de hayat şartlarının çok pahalı olduğunu dile getiren vatandaşlar, Çeşme’yi halkçı belediye ile tanıştıran Başkan Oran’a teşekkür etti. Kentin farklı noktalarındaki kafeteryaları kullandıklarını belirten Çeşmeli vatandaşlar, hizmet kalitesinden son derece memnun olduklarını söyledi.

 

“Kadınlarımıza ve gençlerimize iş imkanı sağlıyoruz”

Toplumun her kesiminin Çeşme’nin güzellikleriyle buluşmasını hedefleyen Başkan Oran, hayata geçirdiği kafeteryalarla gençlere iş imkanı sağladığını vurguladı. Haksız rekabet yaratmamak adına bu kafeteryalarda çay, kahve ve meşrubatın yanı sıra Çeşmeli kadınların yaptıkları poğaça ve böreklerin satıldığını ifade eden Başkan Oran, “Aynı zamanda kadınlarımızın aile bütçelerine katkı sağlamalarına yardımcı oluyoruz” dedi.

Bu haber 1030 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()