Kadın öğretmen, kıyafeti nedeniyle hedef alınmasına tepki gösterdi

Kadın öğretmen, kıyafetiyle ilgili yapılan haberlere 'neden paylaşımlarımı isim ve soyisim göstererek hedef alıyorsunuz' diyerek tepki gösterdi.

16 Ocak 2023 - 13:30

Özel bir eğitim kurumunda KPSS dersleri veren F.A., kıyafet tercihi nedeniyle haber konusu olmasına tepki gösterdi.

Öğretmen, hakkında yapılan magazinel haberlere ve ismi verilerek hedef gösterilmesine şu şekilde yanıt verdi:

"Sevgili Odatv çok merak ettiğim bazı sorular var. Kendi halinde yaşayan, eğitimi çok seven, küçük tatlı hedefleri olan bir insanım. Dostlarım, sevdiklerim var. Neden her paylaştığımı her gün isim, soy isim belirterek ve hedef göstererek haber yaptığınızı anlamıyorum."

Öğretmen, sorumsuzca ve duyarsızca yapılan haberlerin niteliğini eleştirdi:

"Ülkemizde her gün haber niteliği taşıyan onca çok değerli bilgiler varken 'F.A. isimli hoca bir video daha paylaştı!'... Gerçekten anlam veremiyorum... Gerçekten bu durumdan zarar görmem halinde mutlu mu olacaksınız? Zafer mi kazanmış olacaksınız? Bilmiyorum... Şaşkınım... Sevenlerimden destek bekliyorum sadece bu kadar..."

Bu haber 604 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()