Kaçak İçki Deposuna Operasyon

İzmir İl Jandarma Komutanlığınca, halk sağlığının korunması ve alkollü içki kaçakçılığının önlenmesi kapsamında; sahte ve kaçak içki ticareti ile kullanımının engellenmesi amacıyla yapılan istihbari çalışmalar sonucu çok sayıda kaçak içki ele geçirildi.

16 Ocak 2021 - 16:59

İzmir İl Jandarma Komutanlığınca, halk sağlığının korunması ve alkollü içki kaçakçılığının önlenmesi  kapsamında; sahte ve kaçak içki ticareti ile kullanımının engellenmesi amacıyla yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Bornova İlçesi Meriç Mahallesinde bulunan bir işyeri ve bu işyerine ait depoda, alkollü içki üretimi yapıldığı duyumu alındı.

Bahse konu işyerine Jandarma Ekiplerince düzenlenen operasyonda; (1) adet arıtma makinası (Etil alkolün içkiye dönüştürülmesi maksadıyla içindeki acı tat veren kimyasal maddeyi ayrıştıran cihaz, toplam (7803) lt etil alkol (Piyasa değeri yaklaşık olarak 375.000 TL), (520) adet marka etiketi, (240) cc anason aroması ele geçirildi.

Şüpheli (M.Y.Ş.) isimli şahıs gözaltına alınarak  hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefet şuçundan adli işlemlere başlanıldı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı, genel emniyet ve asayişin sağlanması ile kaçakçılıkla mücadele etmek için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam edeceğini açıkladı.

Bu haber 608 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()