Jandarmadan "Huzur ve Güven" uygulaması

İzmir İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince 11 Şubat 2021 tarihinde İzmir İli genelinde özellikle traktör ve motosikletlerin karışmış olduğu trafik kazalarını önlemek maksadıyla (110) Jandarma Trafik ve Asayiş Timi olmak üzere toplam (255) Jandarma Personelinin katılımı ile "Huzur ve Güven Uygulaması" düzenlendi.

16 Şubat 2021 - 11:36

İzmir İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamada şöyle denildi:

"İcra edilen uygulamada; (5.024) araç/sürücü kontrol edilmiş, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu gereğince toplam (256) sürücüye (210.745) Türk Lirası idari para cezası uygulanmış ve (107) araç trafikten men edilmiştir. Ayrıca çeşitli suçlardan aranan (21) şüpheli yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir."

Bu haber 455 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()