İZTO Başkan Adayı Özgener: “Değişim isteği Meclis’e de yansıyacaktır”

Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı işadamı Mahmut Özgener, İzmir Ticaret Odası başkanlığı için belirleyici olan Meslek Komitesi seçimlerinde önemli başarıya imza attı. Cumartesi günü yapılacak Yönetim Kurulu Başkanlık oylaması için büyük avantaj yakaladıklarını belirten Özgener, “Değişime inanan üyelerimiz, bu değişimi sağlayabilecek meclis üyelerini seçti. Yeni seçilen üyelerimizin de cumartesi günü tabandan gelen bu değişim isteğini sandığa yansıtacaklarına inanıyorum” dedi.

10 Nisan 2018 - 15:32

9 Nisan’da gerçekleştirilen İZTO Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri seçiminde Mahmut Özgener yarışa girdiği inşaat ve otomotiv sektöründen başarıyla çıktı. Seçimde binlerce kişinin Gaziemir Fuar alanına akın ettiğini ve kendisini desteklediğini açıklayan Özgener, “Alana gelmek için yollarda kilometrelerce uzunlukta kuyruk oluşturan ve değişim isteyen üyelerimiz beni hem çok mutlu etti hem de duygulandırdı. Sandığa gelip oyunu kullanan ve bizleri onurlandıran tüm üyelerimize teşekkür ederken, seçilen komite ile meclis üyelerimizi de tebrik ediyorum” diye konuştu. 

 

Bir önceki seçimde katılım oranının yüzde 48,62 olarak gerçekleştiğini ancak bu seçimde oranın yüzde 38,43’e düştüğünü kaydeden Özgener, “Buradan da anlıyoruz ki sahada yaptığımız tespitler oldukça yerinde. Katılım oranındaki bu düşüş, Oda üyelerinin, Oda yönetimi ile arasında çok ciddi bir kopukluk ve hizmet verme eksikliği olduğunu gösteriyor” ifadelerini kullandı.  

“İKİ KOMİTEDEN BİRDEN”

Otomotiv sektöründe 155 oy alırken karşı listenin 43 oy aldığını hatırlatan Mahmut Özgener, “Yaklaşık 4 katına yakın bir fark elde ettik. Diğer yandan inşaat sektöründe yarışta ise 1235 üyemiz oyunu benden yana kullanırken diğer liste 935’de kaldı. Her iki listede de beni meclis üyesi seçen değerli katılımcılara canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

“ARZULANAN NETİCEYİ ALACAĞIZ”

Sandıktan arzulanan sonucun çıktığını sözlerine ekleyen Özgener, “Değişim isteği sadece benim yarışa girdiğim iki komitede değil birçok komitede yaşandı. Demek ki doğru şeyler yapmışız. Bundan sonra meclis çatısında altında toplanarak bizden beklenen bu beklentileri karşılamak. İnşallah cumartesi günü başkanlık adaylığım konusunda arzuladığımız neticeyi alacağız. 

 

“TÜCCARIN KALESİ OLACAK” 

Özgener konuşmasını şöyle sürdürdü: "Artık şunun iyi bilinmesi lazım; zaman, hamaset yapma zamanı değil. Cumartesiden sonra ayrımcı söylemlerin bittiği, herkesin birbirine eşit yakınlıkta olduğu; Oda ve üye aidiyetinin en yüksek seviyede gerçekleşebilmesi için yoğun çalışmaların yapılacağı yeni bir dönem başlıyor. Bundan sonra söylem değil eylem vaktidir. Odamız yeni dönemde üyelerimizin, tüccarlarımızın hem kalesi hem de ikinci evi olacak. Bu vesileyle hayatımın en güzel günlerinden birini yaşatan üyelerimize ve destek veren tüm kurum, kuruluş temsilcilerine gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyorum.”

 

Bu haber 1510 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()