İZSU seferber oldu; Dikili susuz kalmadı

Dikili ilçesinde yoğun yağış ve fırtına sonrası sabah saat üç sıralarında terfi istasyonuna ve kuyulara elektrik sağlayan direklerden birisi devrildi. Enerji kesintisi nedeniyle Dikili merkez mahallelerine bir süre su verilemedi.

11 Temmuz 2019 - 18:04

Gece saatlerinde direğin devrildiği bölgeye giderek seferber olan İZSU Genel Müdürlüğü ekipleri, yoğun yağış altında vinçler ve iş makineleri ile gece temin ettikleri direği Altınova bölgesine taşıyarak monte etti. İZSU ekiplerinin kısa sürede organize olması ve gece boyu çalışması sonuç verdi. İZSU öğle saatlerinden itibaren Dikili bölgesine su vermeye başladı.

 

Bu haber 828 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()