İzmirli Başkanlar Volkswagen İçin Çalışıyor

İzmir Başkanlar Kurulu Temmuz ayı toplantısını Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (ESİAD) ev sahipliğinde, Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV) sekretaryasında Radisson Blu Otel’de gerçekleştirdi.

03 Temmuz 2019 - 14:22

İzmir Başkanlar Kurulu Temmuz ayı toplantısını Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (ESİAD) ev sahipliğinde, Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV) sekretaryasında Radisson Blu Otel’de gerçekleştirdi.  Toplantıda son dönemde Türkiye’ye yatırım planı olan Volkswagen, kasım ayında düzenlenecek olan Ege Ekonomik Forum  ve Çin ile Türkiye arasındaki ticari ilişkiler ele alındı.

Toplantıyı değerlendiren EGEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Susam, Volkswagen grubunun Türkiye’de ve Ege Bölgesi’nde yatırım yapması için uzun zamandır çalışma yaptıklarını söyledi. Volkswagen’in, Bulgaristan ve Türkiye arasında henüz karar vermediğine dikkat çeken Susam, “Volkswagen yatırımı uzun süredir Türkiye’nin gündeminde yer alıyor. Biz İzmir Başkanlar Kurulu olarak konuyu başından beri takip ediyoruz. Öncelikle yatırımın Türkiye’de yapılması sağlanmalı. Ege Bölgesi otomotiv altyapısıyla bu yatırım için çok uygun. Meslek kuruluşlarımız ve odalarımız tarafından zaten uzun zamandır bu konu takip ediliyor. Bu yatırımın bölgemizde yapılması için Başkanlar Kurulu olarak üzerimizi düşen görevi yerine getiriyoruz. Bu konuda ESİAD önderliğinde bir ekip Alman Konsolosu ile de temasları sürüyor” dedi

“E-ticaretin geliştirilmesi için adımlar atacağız”

Toplantıda Kasım ayında gerçekleştirilecek Ege Ekonomik Forum ile ilgili de değerlendirme yaptıklarına dikkat çeken Susam, “Ege Ekonomik Forum’un üçüncüsünü yapacağız. Hazırlıklarımız sürüyor. Dünya ekonomisinde önemli bir yeri olan Çin ile de ticaretin attırılması için Forumun bünyesinde oturumlar gerçekleştireceğiz. Özellikle e-ticaretin geliştirilmesi için adımlar atacağız” diye konuştu.

 

Bu haber 467 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()