İzmirli Başkanlar Ankara'da

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve beraberindeki 26 CHP'li ve İyi Partili İzmir Belediye Başkanı ile Anıtkabir’e Ata’nın huzuruna çıkan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, “Büyük bir Onurla, büyük bir Gururla, başı dik bir şekilde çıktığım Ata’mın huzurunda kendim ve tüm Selçuklu halkım adına saygıyla eğiliyor ve ona söz veriyorum. Atamızın gösterdiği hedefte hiç durmadan çalışacağıma, ve de hep beraber çalışacağımıza söz veriyorum" dedi.

17 Nisan 2019 - 08:33

GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU’NU ZİYARET ETTİLER

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Başkanlığında İzmir’in diğer yeni belediye Başkanları ile birlikte Ankara’ya çıkartma yapan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Ankara ziyareti kapsamında ilk olarak TBMM'ni ziyaret etti, daha sonra CHP Genel Merkezine geçerek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettiler. Kılıçdaroğlu, TBMM'deki makamında, 31 Mart yerel seçimlerinde aralarında Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve eşi Gökhan Sengel’in de bulunduğu İzmir'de CHP'den seçilen belediye başkanları ve eşleriyle bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "İl Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, diğer belediye başkanlarımız buradaydı. Demokrasinin güzelliği de bu. Ankara'ya geldiler. Ankara'da belli yerleri ziyaret edecekler, Anıtkabir'e gidecekler. Daha sonra da İzmir'e dönecekler. Görevlerinin başındalar. Hepsinin morali çok iyi, yüksek, hizmet verme aşkıyla dolular. Dolayısıyla güzel şeyler yapacaklar, göreceksiniz." ifadesini kullandı.

İZMİRLİNİN SELAMINI İLETTİLER

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i de ziyaret eden eden CHP'li ve İyi Partili Belediye Başkanları, yapılan bu ziyaretin ardından 31 Martta Zaferle çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret ettiler. İzmirli Belediye Başkanları,  Yavaş'a İzmirlilerin selamını ilettiler.

BAŞKANLAR ATA’NIN HUZURUNDA

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve beraberindeki CHP’li ve İyi Partili İzmir belediye Başkanları, daha sonra Ata’nın huzuruna çıktılar. Anıtkabir’e çelenk sunumu yapan İzmirli Başkanlar, saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından şeref defterini imzaladılar.

ATA’MIZA SÖZ VERDİM

Büyük oy oranıyla Selçuk’un yeni Belediye Başkanı olan Filiz Ceritoğlu Sengel, Ata’nın huzuruna çıkarak Selçuk’a yakışır bir Belediye Başkanı olacağı için söz verdi. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Sengel, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ve İzmir’imizin yeni seçilen çok değerli Belediye başkanları ile birlikte Ata’mızın Huzurunda olmak beni daha da onurlandırdığı gibi, tüm Selçuk halkı adına da büyük gurur duydum.. Bu anlamda ben tüm Halkımız adına burada Ata’mıza söz verdim.. Biz bu ilçeyi hep beraber yöneteceğiz…” diyerek, kendisine güvenen tüm Selçuk halkına bir kez daha teşekkür etti.

2019/04/2019-04-17-08-37-00.jpg
2019/04/2019-04-17-08-37-03.jpg
2019/04/2019-04-17-08-37-05.jpg
2019/04/2019-04-17-08-37-09.jpg
Bu haber 1738 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()