İZMİRGAZ'dan Gece Gelen Açıklama Mesajı

İzmir' in doğalgaz dağıtımını üstlenen İZMİRGAZ (İzmir Doğalgaz Dağıtım AŞ) abonelerine gece geç saatlerde bir uyarı mesajı göndererek gaz kokusuyla ilgili açıklama yaptı.

22 Ocak 2019 - 02:24 - Güncelleme: 22 Ocak 2019 - 09:04

EGEPOLİTİK - İzmir' de doğalgaz hatlarından kokulandırma maddesinin havaya sızmasıyla vatandaşlar geceyi endişeli geçirdi. Telefonlarla ve internet üzerinden İZMİRGAZ' ın sistemlerini kilitleyen İzmirliler' i gece gelen mesaj rahatlattı.

Abonelere gönderilen uyarı mesajında, bir miktar kokulandırma maddesinin teknik bir arıza nedeniyle  havaya sızdığını belirtilirken kaçak ya da sızıntı olmadığına da vurgu yapılıyor.

Gece geç saatte ulaşan mesaj İzmirliler'i biraz olsun heyecanlandırsa da olması muhtemel bir panik ortamının engellenmesi amacıyla gönderildiği anlaşılınca yüreklere de su serpildi.

Bu haber 2452 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()