İzmir polisinden şok operasyon

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü organizesinde, Buca Göksu bölgesinde ‘ASAYİŞ- NARKO –TEM- 2’ uygulamaları yapıldı.

16 Ocak 2018 - 23:58

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü organizesinde, TEM, Narkotik, Kaçakçılık, Siber Suçlar, Organize, Çocuk, Özel Harekat, Trafik Denetleme, Havacılık,  Fotofilm, Çevik Kuvvet Şube Müdürlükleri ve Merkez İlçe Emniyet Müdürlükleri görevlilerinin katılımıyla, ‘ASAYİŞ-NARKO-TEM – 2’ uygulaması kapsamında,  Buca Göksu bölgesinde 43 umuma açık işyeri ve 36 kapama noktasında eşzamanlı olarak yapılan ev aramaları, yol ve mekan uygulamaları ile Narkotimler ve Yunus unsurlarınca uygulamalar gerçekleşti. 
Uygulamalar sonucunda; 2 bin 453 şahıs, 424 araç kontrol edildi.   4 şahsın PKK / KCK terör örgütüne üye olmaktan, 1 şahsın dini motifli terör örgütlerine üye olmaktan,  1 şahsın FETÖ / PDY Silahlı terör örgütüne üye olma suçundan ve 13 şahsın da yoklama kaçağı olmak üzere toplam 19 şahsın arandığı tespit edilerek ilgili birimlere teslim edildi. 
Yapılan aramalarda; 1 şahıstan 1 adet ruhsatsız pompalı /av tüfeği ve 4 adet fişek,  1 şahıstan 1 gram eroin, 3 şahıstan 3 gram esrar ele geçirildi. 
 İşyerlerine yönelik yapılan uygulamada ise; 7 is yerine ruhsatsız olarak faaliyet göstermekten, 2 işyerine de kapalı mekânda sigara içirmekten işlem yapıldı.  
 Trafik yönünden ise; 1 motosikletin yakalamalı hacizli olarak arandığı tespit edildi ve 8 araca cezai işlem uygulandı. Ayrıca; 1 Suriyeli şahsın yol izin belgesinin olmadığı,  2 Suriyeli şahsın kaydının olmadığı tespit edilerek ilgili birimlere teslim edildi. 

 

Kaynak: Gerçek Haberci
Bu haber 1725 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()