İZMİR PARK'TA ÇOCUKLAR, “AKIL VE ZEKA OYUNLARI”NDA BULUŞTU!

İzmir Park Alışveriş Merkezi’nin minik ziyaretçileri hafta sonu hem eğlendiren hem de eğiten bir etkinlikte bir araya geldi. Çocukların sabır, mantık yürütme, problem çözme gibi yetilerini geliştirirken, çok boyutlu algılama ve el-göz koordinasyonu becerilerini arttırmayı hedefleyen “Akıl ve Zeka Oyunları” katılımcıların büyük ilgisini topladı. Her biri farklı amaçlarla tasarlanan Q-bitz, Becerikli Yapılar, Rubik Küpü gibi oyunlar oynayan çocuklar eğlenerek öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar.

22 Temmuz 2019 - 16:12

İzmir Park’taki etkinliği düzenleyen Akıl ve Zeka Oyunları Eğitmenleri Sibel ve Barış Akyıl, bu oyunların çocukları sanal dünyadan uzak tutup arkadaşları ile bir araya getiren önemli araçlar olduğunu belirtirken, zekanın eğitilebilir ve geliştirilebilir yönüne dikkat çektiler. Birer saatten üç seans tekrarlanan etkinlik sonunda çocuklara kitap ayracı hediye edildi. İzmir Park Alışveriş Merkezi yönetimi, “Akıl ve Zeka Oyunları” etkinliklerinin önümüzdeki aylarda da tekrarlanacağını belirtti.

 

Bu haber 1325 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()