İzmir Makam Şoförleri Birliği, Şehitler için Lokma Döktürdü

İzmir Makam Şoförleri Birliği başta Bitlis'te çığ düşmesi sonucu şehit olan İzmirli J. Sağ. Ast. Çavuş Hilmi Öz ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitler anısına lokma döktürdü.

02 Şubat 2018 - 14:42


Konak Başbakanlık binası önünde gerçekleşen lokma dökümüne halk büyük ilgi gösterdi. Lokma dökümünün yanı sıra mevlit de okutulan anma etkinliğinde, şu an Afrin’de Zeytindalı Operasyonu’nu yürüten tüm Mehmetçikler adına da dualar edildi. 

İzmir Makam Şoförleri Birliği adına açıklama yapan Nurettin Azlal, “Başta bu güzel vatanı bizlere emanet eden aziz şehitlerimiz olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Bugün başta İzmir’imizin şehidi olan J. Sağ. Ast. Çavuş Hilmi Öz, tüm silah arkadaşları ve Afrin’de bizlerin güvenliğini korumak için mücadele eden ve canlarını veren tüm şehitlerimizi anmak için böyle bir etkinlik düzenlemeyi uygun gördük. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz” dedi.



Bu haber 2950 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()