İZMİR’Lİ GAZETECİLER, FUTBOL SAHASINDA

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Halı Saha Futbol Turnuvası Ünver Ergün Sezonu, 8 Ekim 2019 Salı akşamı, İz Gazete ve Özgür Gazeteciler arasında oynanan maçla başladı.

09 Ekim 2019 - 19:19

Açılış maçının başlama vuruşunu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, turnuvada İz Gazete formasını da giyen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur yaptı.

İz Gazete, Özgür Gazeteciler ile yaptığı maçı 17-8 kazanırken, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, attığı 8 gol ve güzel oyunuyla büyük alkış aldı.

Başkan Fatih Gürbüz, ‘‘İlk maçımızı kazanmaktan çok, bir arada olup hoşça vakit geçirmek ve spor yapmak hepimizi memnun etti. Ekim ayı sonuna dek sürecek futbol turnuvasını katılan tüm takımlara başarılar diliyor, turnuvayı düzenleyen İzmir Gazeteciler Cemiyetine bu güzel organizasyon için çok teşekkür ediyorum.’’dedi.

Kültürpark Halı Sahasında, on altı takımın katılımıyla gerçekleşen İzmir Gazeteciler Cemiyeti Halı Saha Futbol Turnuvası Ünver Ergün Sezonunun final maçı, 1 Kasım 2019 Cuma günü oynanacak.

 

Bu haber 827 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()