“İzmir Konfederasyonu daha güçlü adımlarla geliyor”

İzmir Konfederasyonu’nda (İZKON) Mardinliler Federasyonu’nu temsil eden Beşir Tunç, “İzmir Konfederasyonu daha güçlü adımlarla geliyor” dedi.

26 Kasım 2019 - 18:55

Geçtiğimiz günlerde yeni yönetimini belirleyen İzmir Konfederasyonu, önümüzdeki günlerde Mardin’de yapacağı toplantıya görev dağılımını gerçekleştirecek. Konfederasyonda Mardinliler Federasyonu adına yer alan Beşir Tunç, önümüzdeki dönemde konfederasyonun İzmir dışına açılacağını duyurdu.

Tunç, hafta sonu gerçekleştirdikleri genel kurulla yeni bir döneme girdiklerini belirterek, “Konfederasyona kayıtlı 25 federasyonumuz var. Bu şekilde gerek mesleki gerek yöresel STK’lerin önemli bir kısmı bünyemizde bulunuyor. Şu anda İzmir’in temsil noktasında en geniş ve büyük STK’siyiz. İzmir nüfusunun yüzde 90’ına hitap eden bir yapımız var” diye konuştu.

MARDİN’DE GÖREV DAĞILIMI

Tunç, önümüzdeki günlerde görev dağılımını da yapacaklarının altını çizerek, “Önümüzdeki günlerde Uluslararası Basın Yayın Federasyonu Mardin Şubesi’nin açılışı için Mardin’de olacağız. Konfederasyonumuz toplantısını orada gerçekleştirecek ve görev dağılımını yapacak. Konfederasyonunuz ardından yeni dönemde daha emin adımlarla İzmir ve Türkiye’miz için çalışmalarını sürdürecek” sözlerine yer verdi.

İZMİR DIŞINA ÇIKIYORUZ

Tunç, Uluslararası Basın Yayın Federasyonu Türkiye Temsilcisi Şerafettin Şıvgın’ın da federasyonuyla birlikte İZKON’da yer aldığını kaydederek, “Konfederasyonumuzun adında İzmir var; ama artık şehrimizin dışına açılacağız. Bu süreçte bir isim değişikliğini gündeme getirip il dışında temsilcilikler açabiliriz” bilgisini verdi.

İZKON’un sosyal, kültürel ve ekonomi alanında projelerle kente katkı sağlamaya devam edeceğini kaydeden Tunç, görev dağılımından sonra kamuoyuna projeler duyuracaklarını belirtti. 

Kaynak: Mazlum Vesek
Bu haber 891 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()