İzmir'in eğlence mekanlarında skandal: İçeceklerine ilaç atılan yüzlerce kişi gasp edildi

İzmir'in Alsancak ilçesinde bulunan Kordon Boyu'nda bir çete, eğlence mekanlarında eğlenen insanların içeceklerine ilaç atarak gasp etti. "Kordon çetesi" olarak bilinen gruba düzenlenen operasyonda 24 şüpheli gözaltına alındı.

28 Mart 2023 - 18:45

Hürriyet'in haberine göre, İzmir'in alsancak ilçesinde "Kordon Çetesi" olarak bilinen bir grup kişi bölgedeki eğlence mekanlarında çalışan olarak girerek müşterileri ilaçla uyuttuğu iddia edildi.

İlaç etkisindeki kişileri binlerce lira dolandıran çeteye İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Operasyonda 24 kişi gözaltına alındı. 

"Yüzlerce mağdur var"

CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, "Kordon en güzel günbatımının izlendiği yerdir. Operasyonun ismi o yüzden Günbatımı olarak seçildi. Bir çete de burada bulunan eğlence mekanlarını mesken edinmiş. Burada eğlenen insanları uyutucu ilaç vererek sersemletmişler. İlaçla uyuttukları müşterileri ise binlerce lira dolandırmışlar. Mağdurların şikayeti üzerine polis altı aylık bir teknik takip düzenledi. Takibin sonucunda olayın vahim boyutta olduğu ve yüzlerce mağdurun olduğunu ortaya çıkarıyor. Bu sabah itibarıyla da bu çeteye operasyon düzenlendi. Operasyona helikopterle de destek verildi" dedi.

Bu haber 193 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()