İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Akıl ve Zekâ Oyunları Projesi (İZOP) Kapsamında Faaliyetleri Devam Ediyor

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Akıl ve Zekâ Oyunları Proje (İZOP) faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda ilk olarak Öğretmenler Günü temalı "1. Öğretmenler Arası Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası" gerçekleştirildi.

10 Ocak 2023 - 16:12

İZOP kapsamında düzenlenen Akıl ve Zekâ Oyunlarının bir sonraki ayağı ilçe turnuvaları oldu. İlkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde ayrı ayrı düzenlenen ve “Oyunsever İzmir” sloganı ile yola çıkılan turnuvalar devam ediyor.

İzmir Zekâ Oyunları Projesi kapsamında yapılan faaliyetlere bir yenisi daha eklendi. İlkokul ve ortaokul kademesinde eğitim gören öğrencilere yönelik zekâ oyunları öğretim programında; öğrenme alanları kategoriler bazında akıl yürütme ve işlem oyunları, sözel oyunlar, geometrik-mekanik oyunlar, hafıza oyunları, strateji oyunları ve zekâ soruları hazırlama komisyonu oluşturuldu. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin gelişimine uygun iki ayrı Akıl ve Zekâ Oyunları kitabı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

 

Bu haber 254 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()