İzmir'den 250 Avukat İstanbul İçin Yola Çıktı

Adalet ve Demokrasi Nöbeti tutan İzmir Barosundan 250 avukat, seçim güvenliği için İstanbul'a gidiyor.

22 Haziran 2019 - 12:35

YSK'nin İstanbul seçimlerini iptal kararı sonrası İzmir Barosunun başlattığı Demokrasi ve Adalet Nöbeti son buldu. Baroya bağlı 250 avukat, seçim güvenliği için İstanbul'a gidiyor.

Nöbette konuşan İzmir Barosu Başkan Yardımcısı Özgür Yılmazer, İzmir Barosu olarak demokrasi nöbetlerine ve çalışmalara devam ettiklerini anlatarak, “Seçime ve sandıklara sahip çıkmak için eğitim çalışması yaptık. Avukatların sandıklarda ve secimde görev almasını sağlayacak eğitimlerimizi tamamladık” dedi.

Yaklaşık 250 avukat ile birlikte seçimin ve sandıkların güvenliği için İstanbul'a gittiklerini söyleyen Yılmazer, “Baharımızı elimizden alamaya çalışmışlardı ama yazın geleceğine inanıyoruz. Yazı getirmek için bizlerde diğer tüm demokratik kitle örgütleriyle birlikte İstanbul'da olacağız. Demokrasi nöbetimiz sona eriyor ama umarız demokrasi güneşinin doğduğunu da bu nöbetlerin sonunda görmüş oluruz. Tüm kurumlara nöbetimize ve çalışmalarımıza destek verdikleri için teşekkür ederiz” diye konuştu. 

Kaynak: evrensel.net
Bu haber 591 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()