İzmir’de Sürdürülebilir Kalkınma için “Kent İttifakı” Çalışmaları Büyüyor!

24 Temmuz 2020 - 14:02

İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde çalışmalarını yürüten “İzmir Sürdürülebilir Kentsel Gelişim Ağı Kurulu” üyeleri, İzmir’de 25 ilçe belediyesinde İzmir SKGA daveti ile kurulan ilçe sürdürülebilirlik ofislerinin temsilcileri ile bir araya geldi.

İzmir’de “Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları”nı yerelleştirmek için yürütülen çalışmalar kapsamında “Sürdürülebilir Kentsel Gelişim Ağı İzmir Kurulu” Bayraklı, Balçova, Buca, Çiğli, Urla ve Konak Belediyeleri ile başlayan ziyaretler ay boyunca devam edecek.

“Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları”nı yerelleştirilmesi ve sürdürülebilirliği kent gündemi haline getirmek için çalışmalarını sürdüren İzmir SKGA Kurulu üyeleri ilçe belediyelerinin  sürdürülebilirlik çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İlçe sürdürülebilirlik ofisleri temsilcileri ile doğa koruma, enerji verimliliği, iklim krizi, göç, eğitim, tarımsal kalkınma, eşitsizlik ve yoksulluk alanlarında “Kent İttifakı” oluşturarak 17 Sürdürülebilir Kalkınma Amacının yerelleştirilmesi çalışmalarına hız verildi.

 

 

 

2020/07/2020-07-24-14-16-23.jpg
2020/07/2020-07-24-14-16-26.jpg
Bu haber 3746 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()