Başkan İduğ: “Bornovamızı birlikte geleceğe taşıyoruz”

14 Ekim 2019 - 13:45

Bornova’da kamu kurumlarının uyumlu çalışmasıyla sorunlar hızla çözülüyor, projeler birlikte oluşturuluyor. Bornova Kaymakamı Fatih Genel ve Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un uyumlu çalışma anlayışı, Prof. Dr. Aysel Bayraktar Kültür Merkezi’nde düzenlenen, muhtarlar ve kamu kurumlarının ilçe müdürlerinin bir araya geldiği koordinasyon toplantısıyla devam etti. Toplantıya Kaymakam Genel, Başkan İduğ , İlçe Emniyet Müdürü Gülden Türkal, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Sadık Yazan, diğer kamu kurumlarının ilçe müdürleri, Bornova Belediyesi’nin bürokratları ve muhtarlar katıldı.

 

Muhtarların vatandaşların istek ve taleplerini aktardığı toplantıda, Kaymakam Genel, bakanlıklara bağlı kurumlarla ilgili konulardaki çözüm süreçleri ve işleyiş hakkında bilgi verdi. Başkan İduğ ise Bornova Belediyesi olarak hayata geçirdikleri ve planladıkları projeleri anlattı. Talep ve şikayetleri tek tek not alan Başkan İduğ, “İstenen yatırım ve çalışmalara, yerinde yapacağımız incelemelerin ardından karar verip, uygulamaya geçiriyoruz. Bornovamızı vatandaşlarımız ve tüm paydaşlarımız ile birlikte geleceğe taşıyoruz” dedi.

Bu haber 698 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()