İzmir'de HDP Gözaltıları

İzmir'in birçok ilçesinde yapılan ev baskınlarında aralarında HDP ve DBP yöneticilerinin de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

12 Aralık 2018 - 14:08

İzmir’de bu sabah saatlerinde yapılan ev baskınlarında aralarında İzmir Barış Anneleri Meclisi Üyesi Medine Kaymaz’ın da olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.  Baskınların, “örgüt üyeliği” ve “örgüt propagandası”  iddialarıyla yapıldığı belirtilirken, gözaltına alınanlar Çankaya TEM Şubesi’ne götürüldü. Operasyonda 25 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Gözaltına alınan 12 kişinin isimleri şöyle;

Yahya Kezer
Abdülkerim Kaya
Vasfi Özer
Ahmet Ceylan
İzzet Turhal
Vedat Tezer
Serkan Korkmaz
Dilan Akpolat
Ramazan Yavuz
Hediye Tekin
Medine Kaymaz
Meryem Çakmak

Kaynak: gazeteduvar.com
Bu haber 1190 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()