İzmir Barosu'nda Bayram Coşkusu

İzmir Barosu, Cumhuriyetin 95. yıldönümünü coşkuyla kutladı.

29 Ekim 2018 - 21:41

Başkan Av. Özkan Yücel, Yönetim Kurulu Üyeleri ve yüzlerce avukattan oluşan büyük bir kalabalıkla Cumhuriyet Bayramı kortejine katılan İzmir Barosu, halk tarafından coşkulu alkışlarla karşılandı.

 

İzmir Barosu'nun "Gericiliğe ve Emperyalizme Karşı 110 Yıl!", "Cumhuriyet İçin Bağımsız Yargı, Bağımsız Yargı İçin Cumhuriyet" ve "Laik Cumhuriyetin Avukatıyız" pankartları ile gerçekleştirdiği geçiş töreni sonrası bir açıklama yapan Baro Başkanı Av. Özkan Yücel, Valiliğin Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına sadece yirmi kişi ile katılabilirsiniz şeklindeki yazısını hayretle karşıladıklarını söyleyerek, İzmir Barosu’nun ve İzmir Barosu üyesi avukatların Cumhuriyetin kurucu değerlerinin yüceltildiği özel günlere ilginin türlü bahanelerle azaltılmak istenmesini kabul etmelerinin mümkün olamayacağını vurguladı. Yönetim Kurulu tarafından alınan karar sonrası Baroya getirilmek istenen 20 kişilik sınırı yüzlerce avukatın katılımı ile aştıklarını belirten Av. Özkan Yücel, sözlerini “Bizde bu dayanışma varken, İzmir Barosu hiçbir güç önünde eğilmeyecektir. Bundan emin olabilirsiniz. Bugün bir kere daha Cumhuriyet’in bütün değerlerine sahip çıktığımızı, onları daha ileri taşıma azminde olduğumuzu gösterdik. Katılımınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim” şeklinde tamamladı.

Bu haber 1044 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()