İZİKAD yeni girişimciler yetiştirmeye devam ediyor

İZİKAD’ın en önemli projelerinden biri olan ve bu yıl on birinci kez organize edilen Genç İZİKAD Girişimcilik Proje Yarışması, eğitim programları ile sürüyor. Proje yarışmasına başvuran öğrenci gruplarının katıldığı eğitim serisinin online eğitimlerden sonra organize edilen ikinci bölümü İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası’nda yapıldı.

25 Mayıs 2023 - 10:50

Eğitim kampı açılışında konuşan İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, Genç İZİKAD Girişimcilik Proje Yarışması’nın bu yıl 11. kez düzenlediklerini belirterek, “İZİKAD’ın her geçen yıl daha da kök salan, çok daha geniş bir kesime ulaşan en önemli projelerinden biri olan Genç İZİKAD  Girişimcilik Proje Yarışması bu yıl da eğitimlerle sürüyor. Genç İZİKAD Girişimcilik Yarışması, katılımcı gençler için girişimci olma yolunda çok önemli bir basamak” dedi.

Öğrenciler, akademisyenler ve Genç İZİKAD üyelerinin aktif çabası ile ortaya çıkan bu projenin gönüllülük ilkesi ile yürüdüğünü ifade eden İZİKAD Başkanı Sezgin, “Gençlere çok değerli hocalara doğrudan ulaşma imkanları sunuyoruz. Buradan Genç İZİKAD’lılara sesleniyorum mentorlerinizin peşini bırakmayın” dedi.

Eğitim serisi sürecek

ActionCOACH’dan İşletme Koçu Evrim Selvi’nin “Liderlik Becerileri” isimli sunumu ile başlayan eğitim serisi, Ege Üniversitesi Yenilikçilik ve Girişimcilik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Elif Tunalı Çalışkan’ın “Yaratıcı Düşünme ve İnovasyon” ile devam ederken, son eğitim ise İzmir Bilimpark Genel Müdürü Kayahan Dede’nin “Kamu Girişimcilik Destekleri” oldu.

Genç İZİKAD Girişimcilik Yarışması’nın son eğitim dönemi ise 27 Mayıs Cumartesi günü yine İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası’nda olacak. Finansal Okuryazarlık ve Şirket Kurulumunda Mali Boyutlar eğitimini Sistem Global’den Volkan Akyüz, Startup Hukuku ve FMH eğitimini ise Tekinlegal’den Ceren Tekin verecek. 

 

Bu haber 204 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()