İZİKAD’a anlamlı ödül

Bu yıl ilk kez düzenlenen Web Firmam Dijital Ödülleri kapsamında, Ege’de kadın istihdamını en çok destekleyen sivil toplum örgütü ödülüne İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) layık görüldü. Saime Sultan Yalısı’nda düzenlenen gecede İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter ödülü Mehmet Aslaner’in elinden aldı.

11 Eylül 2019 - 16:44

“İşte Kadın, Güçlü Kadın” sloganı ile birçok sosyal faaliyetle iş hayatında kadınlar için fark yaratan ve hayata geçirdikleri projelerle kadının sosyal statüsünün yükseltilmesini sağlayan İZİKAD, başarılı çalışmalarını ödülle taçlandırdı. İzmir İş Kadınları Derneği adına ödülü alan İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, 2008 yılından günümüze kadının iş yaşamında daha da güçlenmesi için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Ödüller motivasyonumuz arttırıyor

Dünyanın kadınlara ihtiyacı olduğunu ve kadının güçlenmesinin toplum düzeninde olumlu yansımalara sebep olacağını dile getiren Serter, “ Aldığımız bu ödüller daha fazla çalışmak içim bizim motivasyonumuzu arttırıyor. Bu ödülü derneğim adına alıyorum, bütün üyelerimizin bu ödülde ayrı ayrı emekleri var. Ülkemizde yeni girişimci kadınlar olsun diye pek çok projeye imza attık. Bizim tek bir derdimiz o da kadının güçlenmesidir” diye konuştu.

 

Bu haber 957 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()