İZBAN Güne Sıkıntılı Başladı

Grev erteleme kararının ardından bugün normalde çalışma düzenine geçeceği belirtilen İZBAN güne aksaklıklarla başladı.

09 Ocak 2019 - 08:52

Ege Politik /Bir çok İzmirli bugün işlerine gitmek için grevin sonlandığı İZBAN istasyonlarının yolunu tutarken elektrik  hatlarında yaşanan arıza nedeniyle işlerine gitmekte güçlük yaşadılar. 

Uzun süre istasyonlarda bekleyen kalabalıkların yani sıra trenler de uzun süre mahsur kalan İzmirliler'in uzun bir aradan sonra İZBAN ile buluşması sorunlu oldu. Yönetim tarafından işlerine gitmekbicin bekleyen yurttaşlara bir açıklama yapılmazken sorunun uzun süredir bakımı yapılmayan elektrik hatlarından kaynaklı olduğu öğrenildi. 

Gerekli bakımlar gün içinde tamamlanamazsa aksam işten eve dönüş yolunda da İzmirliler'i aynı çileli yolculuk bekleyecek gibi görünüyor .

Bu haber 2044 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma gireceği gün sona ermiş
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma...
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()