İYİ Parti İzmir' den "Menemen" açıklaması

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı yazılı bir açıklama ile Menemen Belediyesi' ne yapılan operasyona adı karışan partililerinin durumunu değerlendirdi.

24 Kasım 2020 - 14:39

Menemen Belediyesi' nde yaşanan gelişmelerin ardından partilerine yönelik olağanüstü bir kara propaganda ve algı operasyonu furyası başladığına değinilen açıklamada her parti üyesinin ve yöneticisinin ticari alış verişlerini, mesleklerini icra ediş şekillerini, sosyal ve ticari hayatlarının her noktasını deneyetleyebilme ve müdahale edebilme zorunluluğu ve imkanı olmadığına da vurgu yapıldı.

İddiaların da ticari alış verişlerle ilgili olduğuna dikkat çekilen açıklamada adli sürecin devam ettiğinin de altı çizildi.

Bu süreçte İYİ Parti' nin tüzel kişiliğine ve parti üst düzey yöneticilerine karşı yapılan saldırılarla iligli hukuki süreçlerin işletileceğinin de belirtildiği açıklamada bu kara propaganda manevralarının bertaraf edileceği de kamuoyuyla paylaşıldı.

Bu haber 882 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()