İYİ Parti'de Ulupınar İzmir adaylığı için Ankara'dan yola çıktı!

Parlamentoya girmek için Genel Merkez’den gelen talimatla yola çıktığını ifade eden İYİ Parti İzmir’in Kurucu İl Başkanı Ulupınar resmi başvurusunu da Ankara’da yaptı.

02 Mayıs 2018 - 11:09

Türkiye 24 Haziran’da yapılacak erken seçim için gün sayarken, İzmir’de aday adaylığı için en büyük hareketlilik İYİ Parti Teşkilatı’nda yaşandı. 

İYİ Parti İzmir Kurucu İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın yanı sıra üç ilçe başkanı ve 20’ye yakın il yöneticisi de görevlerinden istifa ederek adaylık kararı aldı. 

Parlamentoya girmek için Genel Merkez’den gelen talimatla yola çıktığını ifade eden Ulupınar resmi başvurusunu da Ankara’da yaptı ve resmen aday adayı oldu. 

Parti kulislerinde Ulupınar’ın İzmir listesine 1.Bölge’nin birinci yada ikinci sırasından yazılacağı konuşuluyor.  

Kaynak: gercek izmir
Bu haber 1391 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()