İYGMD'de Görev Dağılımı Yapıldı

İzmir Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği (İYGMD) Olağan Genel Kurulu sonrası Muzaffer Tezel başkanlığında yapılan toplantıda görev dağılımı yapıldı.

19 Temmuz 2021 - 16:51

Başkan Tezel yeni yönetimin başarılı çalışmalara imza atacağını belirterek; “Bayramdan sonra meslek örgütlerinden başlayarak İGC İzmir Gazeteciler Cemiyeti, EMD Ekonomi Muhabirleri Derneği, belediyeler ve medya kuruluşları ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Yönetim Kurulu olarak meslektaşlarımızın ve ülkemizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz. Sevgi ve Saygılarımızla” diye konuştu.

Yapılan toplantıda Başkan Muzaffer Tezel (Yeni Haber Gazetesi ve www.yenihaber.com.tr İnternet Portalı Sahibi), Başkan Yardımcısı Oğuzhan Kavaklı (Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi), Genel Sekreter Bahri Karataş (Hürriyet Gazetesi Emekli Muhabiri), Sayman Arif Çayan (Medya Ege Yönetim Kurulu Başkanı) ve Yönetim Kurulu Üyelikleri ise Mehmet İnmez (Cumhuriyet Gazetesi Muhabiri), Serdar Yılmaz (DHA İzmir Büro Şefi) ve Cem Ulucan (Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı) olarak belirlendi.

 

Bu haber 257 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()