İtfaiyecilere psikoeğitim

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile Türk Psikologlar Derneği İzmir Şubesi iş birliği ile itfaiyecilere doğal afet bölgelerinde travmatik olaylarla başa çıkabilmeleri için eğitim verildi.

25 Ocak 2023 - 10:19

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile Türk Psikologlar Derneği İzmir Şubesi itfaiye personelinin daha verimli çalışması için işbirliğine gitti. Dernek, sahada çalışan personelin özellikle doğal afetler esnasında karşılaştığı travmatik olaylarla başa çıkmasının yöntemlerini anlattı. Yaklaşık bin kişi stres, kaygı, endişe gibi duyguları yönetme becerisi kazanmak için eğitim aldı.

On dört oturumdan oluşan programda travma, afet ve kriz birimiyle planlanan psikoeğitim çalışmaları tamamlandı.
 

Bu haber 209 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()