İstanbul'un ardından Ankara'da da Anaokullara uzaktan eğitim kararı

Milli Eğitim Bakanlığı korona virüsü salgını nedeniyle okulöncesi için uzaktan eğitime geçme kararını il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine bırakmasının ardından önce İstanbul, ardından da Ankara'da 4 Ocak 2021 tarihine kadar anaokullarında uzaktan eğitim verileceği açıklandı.

29 Kasım 2020 - 15:27 - Güncelleme: 29 Kasım 2020 - 15:36

Milli Eğitim Bakanlığı okulöncesi için uzaktan eğitime geçme kararını il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine bırakmasının ardından uzaktan eğitim için ilk karar İstanbul'dan geldi . İstanbul Valiliği dün resmi anaokulu ve anasınıfları ile uygulama sınıflarında eğitime uzaktan devam edileceğini açıkladı. Bursa'da da okul öncesi öğrencilerinin haftada beş gün yüz yüze eğitim yerine uzaktan eğitim yapacağı açıklanmıştı.

Bu haber 1248 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()