İstanbul Havalimanı İnşaatına İlişkin Davanın 3. Duruşması Başladı

CHP'li Tanal, duruşma salonunun çok küçük olduğunu söyleyerek, "Sanık ve avukatlar salona alınamayacak ise bu nasıl yargılama" dedi.

26 Haziran 2019 - 11:15

İstanbul Havalimanı inşaatında "insanlık dışı" koşullarda çalışmaya karşı düzenledikleri eylemlerle ilgili görülen davanın 3'üncü duruşması başladı.

Gaziosmanpaşa Adliyesi 14. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmanın "çok küçük bir salonda yapılması" tepkiye yol açtı. CHP İstanbul milletvekili Mahmut Tanal, sosyal medya hesabından duruma tepki göstererek, "Gaziosmanpaşa Adliyesinde 3 Havalimanı işçilerin yargılandığı davada 67 sanık, 70 Avukat var. Toplam salonda 27 kişilik sandalye var. Sanık ve avukatlar salona alınamayacak ise bu nasıl yargılama... Şatafatlı yaşama para var, adaletli ,adil yargılama İçin duruşma salonun yok" diye yazdı.

Kaynak: t24.com.tr
Bu haber 559 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()