İstanbul’da Kılıçdaroğlu’nun istediği oldu

CHP’li kaynaklara göre, Murat Ongun kararının perde arkasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir süredir devam eden beklentisinin olduğu öne sürüldü.

19 Mayıs 2022 - 19:39

Diken’nin CHP’li kaynaklardan aktardığına göre, Kılıçdaroğlu’nun Ongun’a ve İBB sözcülüğü birimine karşı rahatsızlığı yeni değil. Kılıçdaroğlu bir süredir hiçbir CHP’li belediyede bulunmayan bu birime son verilmesi ve Ongun’un görevden alınması gerektiği fikrini taşıyordu. Bu fikrini yer yer İmamoğlu’na iletse de Kılıçdaroğlu’nun bu beklentisi bir süre yerine getirilmedi. 

 

 

Bu haber 408 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()