İstanbul'da hemşireye saldırı: Görme kaybı yaşıyor

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan erkek hemşire saldırıya uğradı.

12 Ağustos 2022 - 22:25

İstanbul Küçükçekmece'deki Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir hasta yakını Yaşar Emre Emir adlı erkek hemşireye saldırdı.

Olayda herhangi bir tartışmanın dahi yaşanmadığı belirtirken zanlının hemşireyi arkasından giderek feci şekilde darp ettiği kaydedildi. Saldırıda erkek hemşirenin dişlerinin kırıldığı, dudağının patladığı ve ameliyatlı gözünde de görme kaybı yaşandığı ifade edildi.

Habertürk'ün haberine göre, olayı anlatan Yaşar Emre Emir, "Kişi maskesiz dolaştığı için uyarıda bulundum. Arkamdan gelip bana saldırdı. Bilincimi kaybettim. O sırada bile bana saldırmaya devam ediyormuş. Gözümden ameliyatlıydım ve şu an görme kaybı yaşıyorum. Saldırganın çok sayıda suç kaydı varmış. Savcı, saldırganı nitelikli suçları olduğu için kasten yaralamadan tutuklama talebiyle savcılığa sevk etti" dedi.

Bu haber 260 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()