İsrailli futbolcu Zahavi'nin evine giren hırsızlar ailesini rehin aldı

Hollanda liginde forma giyen İsrailli futbolcu Eran Zahavi'nin Amsterdam'daki evine giren hırsızların eşini ve çocuklarını bağlayarak rehin aldığı bildirildi.

10 Mayıs 2021 - 17:33

Hollanda'nın PSV Eindhoven futbol takımında forma giyen İsrailli futbolcu Eran Zahavi'nin eşi Shay Zahavi, Amsterdam'daki evlerine giren biri silahlı iki hırsızın kendisini ve dört çocuğunu bağlayarak ağzını bantladıklarını  açıkladı. Zahavi, hırsızların kişisel eşya ve nakit para çaldıklarını söyledi.

Instagram hesabından paylaşım yapan Shay Zahavi, "Zor saatler yaşadık, bunu atlatmam için belli bir süreye ihtiyacım var" dedi. Zahavi, çocuklarının durumunun iyi olduğunu söyledi.

Eran Zahavi'nin yaşananlar nedeniyle takımının Willem II Tilburg ile olan lig maçına çıkamadığı kaydedildi.

Eran Zahavi de, olayın ardından Instagram hesabından paylaşım yaparak, "Hoş olmayan bir olaydı. Standart bir hırsızlık vakasından çok öteydi" ifadelerini kullandı.

Amsterdam polisinin, olaya ilişkin incelemesinin sürdüğü belirtildi.

Bu haber 428 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()